عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث میشود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوهی پر خاصیت نسبت داده میشود، آرامش در هنگام خواب است.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
همچنین، در بخشهایی از آسیا که عناب بیشتر رشد میکند، آن را معمولاً خشک و برای تولید آبنبات و پخت دسر از آن مصرف میکنند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
عناب به هضم غذا کمک میکند. میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک میکند. این ماده مغذی حرکات روده صاف را منظم میکند.
همچنین عناب، عملکرد برخی داروها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که داروهای ضدتشنج به حساب میآیند را تشدید میکند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.
به این منظور میتوانید ابتدا تعدادی عناب خشک را تهیه کنید. با افزودن مقداری چوب دارچین یا زنجبیل میتوانید طعم بهتری به این دمنوش بدهید.
در طب سنتی از عناب میتوان برای خواص عناب خشک در طب سنتی تسکین کمردرد نیز استفاده کرد. درمان کمردرد با عناب به این صورت است که باید به مدت ۱۰ روز روزی ۱۰ عدد از این میوه را مصرف کرد.و ابتدا آن را مکیده و سپس میل کنید.
همچنین، این میوه اغلب توسط پزشکان طب جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز میشود. به علاوه، مطالعات دیگری نشان دادهاند که عناب میتواند در بهبود حافظه مؤثر باشد و به محافظت از سلولهای مغز در برابر آسیبهای ترکیبات تخریبکننده اعصاب کمک کند.
در این مطلب از غفاری دایت به برخی از خواص میخک از جمله خواص میخک برای زنان، خواص میخک برای مو و پوست میپردازیم برای اطلاعات بیشتر به مقاله نوشته شده مراجعه نمایید.
عناب را میتوان به شکلهای مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روشهایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای میباشد.
عناب عمدتاً در طب چینی به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد التهابی آن استفاده میشود.
عناب چه خاصیتی دارد ؟از خواص دیگر عناب میتوان به خواص آن برای جلوگیری و درمان بیماریهای رحم، گردن رحم و تخمدانها مانند سرطان و افزایش قطر آندومتر رحم، سندرم پلی کیستیک تخمدان که مهمترین علل نازایی است و همچنین تنظیم سیکل سلولی اشاره کرد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *